Výstavnictví a jeho perspektivy - Švácha, Zdeněk
Výstavníctvo a jeho budúcnosť. Aspekty ďalšieho vývoja veľtrhov. Vzťah vystavovateľ a klient. Veľtrh v severoamerickom a európskom štýle. Globalizácia. Prognózy a koncepcie. Výber správneho veľtrhu.