Banky: zúročia i poistia - Kláseková, Martina
Spolupráca bánk a poisťovní. Banky, aby uživili svoju pobočkovú sieť, rozšírili svoje pôsobenie. Banky už bežne v pobočkách predávajú podielové fondy, doplnkové dôchodkové poistenie (DDP), majú vlastné lízingové a faktoringové spoločnosti. Výhody a nevýhody spolupráce. Poistenia, ktoré môžu poskytovať aj banky. Cenové výhody. Skúsenosti s bankopoistením vo svete.