Slovinský nápaditý marketing - Krátký, Jiří
Zloženie obyvateľstva. Geografická charakteristika krajiny. Hospodárska situácia krajiny. Slovinsko a marketing. Hospodárska spolupráca medzi Slovinskom a Českou republikou. Podmienky pre vstup zahraničného kapitálu. Budúcnosť slovinskej ekonomiky.