Vybrané výdaje sociálního charakteru v ČR - Halásková, Renáta
Systém štátnej sociálnej podpory (SSP) v ČR ako stabilizovaný verejný výdavkový program. Vybrané verejné výdavky sociálneho chrakteru. Štruktúra výdavkov na dávky sociálneho zabezpečenia. Vývoj výdavkov na dávky štátnej sociálnej podpory v ČR. Regionálne spracovanie systému SSP. Sociálno-ekonomické ukazovatele v ČR za rok 2001 podľa krajov. Regionálne analýzy systému SSP.