Analýza motivácie technicko-hospodárskych pracovníkov výrobného družstva Lubonas Hlohovec - Hitka, Miloš
Význam ľudského potenciálu ako najcennejšieho zdroja rozvoja organizácie. V moderne organizovanom podniku je to v princípe integrovaný systém rozvoja ľudských kapacít schopností a znalostí so systémom ekonomických nástrojov slúžiacich na odmeňovanie, osobnú motiváciu a finančnú stimuláciu zamestnancov a vedúcich pracovníkov. Metodika a poznatky analýzy motivácie technicko-hospodárskych pracovníkov výrobného družstva Lubonas Hlohovec