Nové formy marketingu na českém internetu a vývojové trendy - Křivský, Jan
Internetová reklama v ČR. Nové marketingové prvky. E-commerce servery. Najnovšie E- fenomény v ČR e-banking, e-brokerage, e-loans, e-governement, e-ticket. Vývojové trendy. Zvyšujúci sa význam internetu v marketingových a komunikačných stratégiách firiem.