Audit reklamy jako nástroj marketingové kontroly - Staňková, Pavla
Audit reklamy ako nástroj marketingovej kontroly. Rozlíšenie pojmov kontrola, controlling a audit. Marketingová kontrola a jej význam. Marketingový audit. Audit reklamy.