Zdroje informácií o životnej poisťovni - Sakálová, Katarína, 1955-
Ratingové agentúry. Dohľad nad poisťovníctvom. Iné zdroje informácií. Niektoré kritériá a ukazovatele hodnotenia životných poisťovní. Neexistencia úplne spoľahlivých nástrojov na porovnanie finančného stavu a výkonnosti životných poisťovní.