Rôzne spôsoby platenia poistného - Bilíková, Mária, 1951-
Rôzne spôsoby platenia poistného na zmiešané poistenie. Bežné netto poistné. Pravé a splátkové področné netto poistné. Modelové zmiešané poistenie.