Vstup do Európskej únie a jeho dopad na konkurenčnú výkonnosť slovenskej ekonomiky - Baláž, Peter
Úvaha o úspešnosti slovenskej ekonomiky po vstupe do Európskej únie. Konkurenčná výkonnosť slovenskej ekonomiky a schopnosť vyrovnať sa so stratou tradičných komparatívnych výhod (lacná pracovná sila a energia). Správna rozvojová stratégia .