Koncepcia poskytovania zdravotnej starostlivosti v Slovenskej republike
Návrh Ministerstva zdravotníctva na šesť reformných zákonov, ktoré sú vzájomne prepojené a tvoria základný právny rámec koncepcie poskytovania zdravotnej starostlivosti. Zákon o zdravotnom poistení. Zákon o zdravotných poisťovniach. Zákon o poskytovateľoch. Charakteristika zákonov. Pokrač.