Tvorivosť vo vedeckovýskumnej činnosti - Benčo, Jozef
Tvorivé myslenie ako základná a požadovaná vlastnosť vedeckovýskumného bádania. Vymedzenie pojmov tvorivosť a nápady. Atribúty tvorivej vedeckej práce. Podstata kvality myšlienok a riešení problémov. Činitele ovplyvňujúce tvorivosť výskumnej práce. Metódy rozvoja kreativity vo výskumnej práci.