Pridružovanie Slovenska k EÚ v oblasti poľnohospodárstva - Gavaľová, Viera
Poľnohospodárstvo z hľadiska prístupového procesu patrí k najproblémovejším oblastiam evaluácie pripravenosti potenciálnych členských krajín na vstup do EÚ. Súčasná pozícia Slovenska v oblasti poľnohospodárstva. Prípravné rokovania pred vstupom a ochranné opatrenia pre poľnohospodárov po vstupe do EÚ.