Efektivní komunikace jako faktor konkurence - Kudela, Stanislav
Význam komunikácie ako faktora konkurencie. Interná a externá firemná komunikácia. Marketingová komunikácia. Ciele marketingovej komunikácie. Komunikačný mix.