Vzdelanie ako spôsob riešenia nezamestnanosti v krajinách V4 - Harazinová, Martina
Ekonomická transformácia a súčasný vývoj v krajinách Vyšegrádskej štvorky. Vzdelanostná úroveň obyvateľstva. Štruktúra obyvateľstva vo veku 25 - 64 rokov podľa najvyššieho dosiahnutého vzdelania. Priemerná dĺžka vzdelávania v štátoch V4. Súvislosť medzi vzdelaním a nezamestnanosťou.