Stredná Európa je vychádzajúcou hviezdou európskeho realitného trhu - Schönwiesner, Roman
Rozvoj európskeho trhu nehnuteľností. Záujem sa začína presúvať do krajín SVE. V tomto roku má najlepšie vyhliadky trh nehnuteľností v Moskve. Za ním nasleduje Praha, Budapešť a Varšava. Zvyšovanie transparentnosti európskeho trhu nehnuteľností. Prekážky pre investorov. Investície do maloobchodnej infraštruktúry a bývania, ustupuje záujem o kancelárske priestory.