Zmena v oceňovaní nehnuteľností - prechod od administratívnej ceny k vyjadreniu ich všeobecnej (teda trhovej) ceny - Malík, Peter
Prechod od administratívnej ceny k všeobecnej hodnote nehnuteľnosti podľa Vyhlášky č. 86/2002 Z.z. v znení vyhlášky č. 586/2003 Z.z. Dopady na katastrálne, stavebné a exekučné konanie. Konkrétne legislatívne zmeny.