Správa o stave podnikateľského prostredia v SR s návrhmi na jeho zlepšenie
Charakteristika podnikateľského prostredia a jeho základných parametrov. Súhrnné hodnotenie východiskového stavu slovenskej ekonomiky. Reformy Európskej únie a ich vplyv na kľúčové reformy uplatňované v SR. Zmeny vecného, právneho a regulačného rámca podnikateľského prostredia uskutočnené v SR. Návrhy na zlepšenie podnikateľského prostredia.