Stimuly majú pomáhať regiónom, nie investorom - Jesný, Martin
Otázka investičných stimulov pre nové zahraničné investície. Ministerstvo financií vypracovalo návrh pravidiel na regionálnu podporu strategických investícií - stimuly z verejných zdrojov by mali prioritne smerovať do rozvoja zaostávajúcich regiónov. Riešenie nerovnosti slovenských regiónov. Treba podporiť len perspektívnych investorov.