Obchod s investičnými celkami ako faktor zvyšovania konkurenčnej schopnosti slovenskej ekonomiky - Pullmanová, Terézia, 1953-
Pojem obchod s investičnými celkami. Charakteristika obchodu s investičnými celkami. Komplexné priemyselné zariadenie, pojem a klasifikácia. Znaky investičného celku. Priebeh medzinárodnej výstavby investičného celku a typické fázy. Marketingové metódy obchodu s investičnými celkami. Projektové poradenstvo.