Přístupy ČAP k reformě důchodového systému - Nidetzký, Tomáš
Poisťovne a reforma dôchodkového systému. Pozitíva doterajšieho rozvoja životného poistenia. Rezervy a potenciál ďalšieho rozvoja životného poistenia. Kroky k podpore dôchodkového systému v rámci oblasti životného poistenia. Podmienky v súkromných systémoch. Skladba finančného umiestnenia v roku 2002. Podiel životného a neživotného poistenia na celkovom predpísanom poistnom v ČR a porovnanie s EÚ. Podiel poistného na súkromné životné poistenie (SŽP) na celkovom poistnom.