Cash flow - súčasť riadenia platobnej schopnosti podniku - Czillingová, Jana
Problematika riadenia platobnej schopnosti podniku a sledovanie peňažných tokov. Dôležitým prvkom v rámci riadenia platobnej schopnosti podniku je tvorba prehľadu peňažných tokov (cash flow). Retrospektívny a predikčný prehľad o peňažných tokoch.