Světový pojistný trh v roce 2002 - Ducháčková, Eva
Vývoj poistného trhu v roku 2002. Ročný rast predpísaného poistného na svetovom poistnom trhu v rokoch 1990 až 2002. Poistné v jednotlivých oblastiach sveta v roku 2002. Poistný trh v Severnej Amerike. Poistný trh v krajiných západnej Európy. Stagnujúca ekonomika v Japonsku a jej vplyv na poistný trh. Oblasť Oceánie. Situácia poistných trhov v Latinskej Amerike, v Afrike, v Ázii a v strednej a východnej Európe.