Mzdová učtáreň po novom - Strýčková, Jolana
Postup pri účtovaní mzdy zamestnanca. Vplyv vyplatenia náhrady príjmu pri dočasnej pracovnej neschopnosti zamestnanca na celkovú cenu práce. Uplatňovanie daňového bonusu pri výpočte preddavku na daň za kalendárny mesiac. Aktualizácia výstupov z automatizovaného spracovania miezd.