Zákon o pomoci v hmotnej núdzi - Zemaník, Peter
Zákon č. 599/2003 Z.z. o pomoci v hmotnej núdzi, upravuje právne vzťahy pri posudzovaní hmotnej núdze občana a poskytovania dávky v hmotnej núdzi a príspevkov k dávke s účinnosťou od 1.1. 2004.