Mestá v centre pozornosti - Richnavská, Gabriela
Zachovanie si vlastnej identity v zmesi multikulturalizmu. Budovanie imidžu mesta. Efektívna komunikácia prostredníctvom public relations. Východisko komunálneho public relations - vypracovanie komplexnej komunikačnej stratégie. Pozicioning Košíc v oblasti cielenej komunikácie s verejnosťou.