Z denníčkov peoplemetre - Šimek, Ivo
Prechod z denníčkovej metódy na elektronické meranie spôsobil značné zmeny v uvádzanej sledovanosti TV takmer vo všetkých krajinách. O aké zmeny ide a očakávania u nás.