Odbornosť vždy vzbudzuje dôveru
Úspešná správa vecí verejných vyžaduje kvalifikovaných a schopných ľudí. Kroky potrebné pre vytvorenie štíhlejšieho, funkčnejšieho a finančne menej náročného verejného sektora. Jedným zo základných cieľov reformy verejného sektora by mala byť jeho konkurencieschopnosť vo vrcholových oblastiach. Princípy riešenia. Zmysel reforiem. Investície do ľudských zdrojov.