Osobitosti manažmentu horských stredísk cestovného ruchu na Slovensku - Patúš, Peter
Nové trendy v cestovnom ruchu. Vymedzenie horských stredísk cestovného ruchu. Problematika manažmentu strediska cestovného ruchu. Vybavenosť, kvalita a marketing horských stredísk cestovného ruchu na Slovensku.