Obchodní jednání a národní zvyklosti: Filipíny - Skoumal, Antonín
Obchodné rokovania s filipínskymi partnermi a národné zvyklosti. Pracovné návyky. Vzťahy medzi ľuďmi. Význam času. Komunikácia. Obliekanie a stolovanie. Viera. Širší rámec kultúrnych osobitostí.