Koncepcia poskytovania zdravotnej starostlivosti v Slovenskej republike
Šesť reformných zákonov pripravených ministerstvom zdravotníctva, ktoré sú medzi sebou vzájomne prepojené a tvoria základný právny rámec koncepcie poskytovania zdravotnej starostlivosti. Zákon o zdravotnej starostlivosti. Zdroje financovania. Nárast úhrady od pacientov.