Abeceda obchodu
Opatrenia súvisiace so zmenami v českom exporte po vstupe do EÚ. Česko ako súčasť colného územia EÚ a jednotného vnútorného trhu. Dodávky tovaru z ČR do štátov EÚ, obchod z nečlenskými štátmi EÚ.