Lean production a komplexný podnikový informačný systém - Botka, Milan
Výklad pojmu lean production. Lean production v oblasti podnikového informačného systému. Komplexný informačný systém podniku - ERP ( Enterprise resource planning). Niekoľko systémov ako sa vyhnúť problémom (a vysokým nákladom). Predpoklady vysokej efektivity ERP systému.