Omeškanie dlžníka so splnením peňažného záväzku po novele Obchodného zákonníka - Ovečková, Oľga
Rozbor novej právnej úpravy omeškania dlžníka s plnením peňažného záväzku po novele Obchodného zákonníka uskutočnenej zákonom č. 530/2003 Z.z.