Výrazný posun vpred - Sotník, Alexander
Sťahovanie firiem do iných členských štátov EÚ. Legislatívny návrh. Dôvody Európskej komisie pre pripravovaný krok. Prehľad celkového zdanenia príjmov a odvodov krajín EÚ. Nová legislatíva o sťahovaní ústredí firiem - začiatok rozsiahlej reformy.