Příležitosti a rizika spojená s používáním modelů excellence - Conti, Tito
Referát je zameraný na modely týkajúce sa zlepšovania, zvlášť na modely excellence. Upozornenie na riziká spojené s používaním výrazu excellence. Prehľad modelov zaoberajúcich sa kvalitou. Vytváranie väzby medzi zlepšovaním a cyklom podnikateľskej činnosti. Kombinácia modelu pre zlepšovanie a cyklu PDCA (podnikový cyklus -plánovanie, realizácia, kontrola, korekcia).