Vnútorný kontrolný systém a jeho vzťah k výkonu auditu - Ciliková, Oľga
Význam auditu. Definícia vnútorného kontrolného systému. Manažment ako tvorca vnútorného kontrolného systému. Hodnotenie vnútornej kontroly.