Praktiky v obchodovaní - Bačišin, Vladimír
Zmeny v pravidlách elektronického obchodovania na Newyorskej burze. Systém obchodovania špecialistov. Úloha registrovaných špecialistov. Prehľad najznámejších firiem - špecialistov. Praktiky špecialistov.