Čtyři zamyšlení nad cílováním inflace v České republice - Dědek, Oldřich
Historický pohľad na zavedenie cielenia inflácie. Prednosti cielenia inflácie. Neplnenie inflačných cieľov. Terminológia inflačného cielenia. Pohľad centrálnej banky a verejnosti na silné a slabšie stránky menového režimu.