Realizácia marketingovej komunikácie v podnikoch správajúcich sa podľa zásad TQM - Šalgovičová, Jarmila
Pojem komunikácia. Marketingová komunikácia so zákazníkom ako súčasť externej komunikácie firmy.Vytvorenie komplexného programu účinnej komunikácie a propagácie - postupnosť krokov. Kvalita komunikačného systému ako činiteľa ovplyvňujúceho konkurencieschopnosť malých a stredných firiem. Niektoré informácie z uskutočneného prieskumu.