Daniel Kahneman a psychologické základy ekonomie - Skořepa, Michal
Nobelovu cenu za ekonómiu za rok 2002 si rozdelili Vernon Smith a Daniel Kahneman za integráciu poznatkov psychologického výskumu do ekonomickej vedy. Stručný pohľad na život Daniela Kahnemana. Kahnemanov prínos k teórii poznania ľudského rozhodovania ako psychologického základu ekonomických teórií.