Sto kilometrov okolo Žiliny - Bucha, Tibor
Automobilový priemysel na Slovensku a strojárska výroba. Subdodávatelia do automobilového priemyslu. Strojársky trojuholník Kysuce - Orava - Turiec ako silný subdodávateľský systém. Investície Kia na Slovensku. Združenie podnikateľov regiónu Púchov (ZPRP) a aktivity kórejskej automobilky. Najväčší podnik Matador, a.s. Púchov v službách automobilového priemyslu. Kórejské investície pri Žiline. Štruktúra tvorby HDP v Žilinskom kraji. Sociálne prínosy novej automobilky. Priemyselná politika a pripravovaná národohospodárska stratégia s výhľadom do roku 2013. Nie druhej konverzii.