Dopady pravidel Basel II - výzvy a rizika - Roušar, Stanislav
Nové kapitálové pravidlá Basel II. Dopady nových kapitálových pravidiel na klientov bánk - zmena ceny financovania, zvýšenie informačných nárokov zo strany bánk, príp. ratingových agentúr. Dopady na vybrané ekonomické subjekty (tab.).