Methodical approach to evaluation of financial health of agicultural enterprises in relation to the Sector Operational Program - Rosochatecká, Eva
Analýza metodických prístupov k súhrnnému hodnoteniu podnikových výsledkov. Jedná sa hlavne o metodiku hodnotenia finančného zdravia podnikov v rámci programu SAPARD a ďalej o možný náčrt metodiky v rámci Sektorového operačného plánu poľnohospodárstva a Agrárnej platobnej agentúry v ČR.