Výsledky marketingového prieskumu spokojnosti zákazníkov pre Železničnú spoločnosť, a.s. - Bartošová, Viera
Charakteristika a definícia marketingu. Marketing v prostredí železničnej dopravy. Cieľ marketingového prieskumu prepravy cestujúcich. Vyhodnotenie vybraných dotazníkových otázok. Vyhodnotenie marketingového prieskumu zameraného na spokojnosť zákazníka.