Problémy oceňování ve světle moderního finančního účetnictví - Kovanicová, Dana
Pokračovanie z č. 2/2004. Možnosti hlbšej klasifikácie oceňovacích báz. Tri spôsoby klasifikácie oceňovacej veličiny aktív a záväzkov. Kombinácia oceňovácích báz a základné modely oceňovania aktív a záväzkov. Oceňovanie v účtovnej závierke. Problém spätne získateľnej čiastky. Koncept deprivačnej hodnoty (deprival value) - hodnoty ochudobnenia.