Nové trendy v retailovém bankovnictví
Retailové banky prechádzajú zmenami, ktoré si vyžadujú nové stratégie, produkty, investície a prístupy ku klientom. Popis niektorých oblastí zmien a trendov v retailovom bankovníctve. Agregácia účtov. Samoobslužné technológie. Banky cez WAP systém či satelit. Pobočkové siete a a utomatizácia. Štruktúra distribučných kanálov. Ochrana proti zneužitiu bankových kariet. Investície na informačné technológie v Japonsku. Bezkontaktné platby. Bankomaty budúcnosti a ich outsourcing. CRM pre finančné služby. Tieto informácie sú spracované podľa výskumu spoločnosti Celent.