Vybraná ustanovení novely zákona o daních z příjmů č. 438/2003 Sb. - Sedláková, Eva
Pokračovanie z č. 3/2004. Ďalšie paragrafy novely zákona č. 438/2003 Sb. o daniach z príjmov. Výpočet dane z príjmov dosiahnutých za viac zdaňovacích období. Nezdaniteľná časť základu dane. Základ dane. Pokračovanie v budúcom čísle.