Z histórie Fordovej továrne - Mičurová, Miroslava
Zrod prvých automobilov. Založenie automobilovej spoločnosti Ford Motor Company. Automobily z Fordovej továrne. Organizácia výroby. Ford ako sociálny reformátor. Zavedenie dôchodkového poistenia. Automobilka Ford v súčasnosti.