Retail banking - Korauš, Antonín
Definícia retail bankingu ako bankovníctva pre malých a stredných klientov, bez ohľadu na to, či ide o ekonomicky závislé osoby alebo o podnikateľov. Ciele a techniky v oblasti retail bankingu a jeho budúcnosť. Retail banking verzus corporate banking. Výhody elektronického bankovníctva.